Fővám tér

A 47-49-es villamos, és a város legszebb útvonalán közlekedő 2-es villamos megállója, na meg a 4-es metró egyik elsőként elkészült állomása.

A felújított Szabadság-híd pesti oldalán lévő megálló belső tere modern, friss atmoszférájával, a Corvinus egyetem és a Vásárcsarnok felújított, nyüzsgő épületének közelségével központi szerephez jut Budapest vérkeringésében. Az impozáns Váci utca végét is itt találhatjuk, így bármely városnéző séta kedvelt kiindulópontja lehet. Pár lépésre van a Klapka György által híressé tett zálogház, annak hihetetlen marketingjével. Kissé távolabb már a jövő Budapestjébe ütközhetünk: a Corvinus Egyetem nemrég átadott új épülete és a most épülő CET már egy innovatív, modern város képét mutatják. Nem beszélve az aluljáróban található hatalmas zöld plakátról, amin azt olvashatjuk: metró4. Múlt és jövő találkozása a Duna mellet: ez a Fővám téri megálló.

HK

A bejegyzés trackback címe:

https://bypass.blog.hu/api/trackback/id/tr904035786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása