Útravaló

A ByPass egy egyetemi projektmunka gyümölcseként pottyant ki hat évfolyamtárs megerőltetett agyából. A kurzus, tanulmányi jellegét elveszítve egy véresen komolyan veendő időtöltés volt, költségvetési tervtől kezdve mindent úgy kellett létrehozni, mintha valóban lenne rá lehetőségünk. Tényleg sok időt és energiát öltünk bele, konferencia-chatelésekkel veszekedtünk végig éjszakákat, hogy mi hogy legyen, és persze, hogy egyáltalán legyen már kész. Az eredmény iskola-szerűen 5-ös lett, de a végére már tényleg az volt a lényeg, hogy létrehoztunk egy magazint. Kézzel fogható volt, szép volt, profi volt, ilyen volt a borítója:

A kiadványunk lényegéről dióhéjban annyit, hogy nem a századik bőrt akartuk lehúzni a szabadságszobrunkról, a lánchídról és a Gödörről. Minél kevésbé ismert helyeket, dolgokat, látnivalókat szeretnénk megmutatni. A több hónapos ötletelés során kialakultak állandó, és időszakos rovatok, témakörök, amelyekről beszélni akartunk. Az éjszakai élet, a csajok állandó divatproblémája, a kultúraéhség, és még sorolhatnám, mi minden dobott fel témákat, amelyeket ki akartunk meríteni.

Célközönségünk a csukott szemű pestiek és a felkerült vagy felkerülni vágyó vidéki lakosok. Egyetemisták, fiatal felnőttek, de alapvetően azt gondoltuk, számos olyan információval szolgálunk, amely az egész ország javára lehet. Nagy hangsúlyt fektettünk az anyagi kérdésekre, vagyis megfizethető szórakozást, éhségcsillapítást ajánlunk.

Nyomtatott formában terveztük ugyan, de egyetemistaként nehéz ilyesmibe belevágni, így egyelőre blog vagyunk. A lényegen ez azonban nem változtat: jelen vagyunk Budapesten, és beszámolunk mindenről, amit arra érdemesnek tartunk. Te döntesz, hogy velünk jössz-e és felboncolod-e velünk a várost. Mi a menetjegyet a kezedbe nyomtuk, találd meg Budapest igazi arcát a ByPass-szal!

A szerkesztők

A bejegyzés trackback címe:

https://bypass.blog.hu/api/trackback/id/tr33086524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása