Igyál egyet!

A nyárra való tekintettel ideje, hogy ez a rovat is napvilágra kerüljön itt, a blogon. Leszögezném, hogy nem kizárólag alkoholizálásra alkalmas ivókat szeretnénk bemutatni, noha valószínűleg többségben ilyen helyekre hívjuk majd fel a figyelmet, és valljuk be, jól is esik egy jéghideg pofa sör a tűző napon, de igyekszünk gépkocsivezető-barát helyeket is megismertetni veletek.

Mint azt tudjuk, Budapesten nincs hiány sörözőkből, borozókból, klasszikus restikből, méregdrága koktélbárokból. Ajánlataink viszont továbbra is csak az elfogadható árú, hangulatos helyekre korlátozódik, ahová az ember szívesen visszajár, és alkalmasak arra, hogy törzshelyekké váljanak. Jó fej csaposokról, kedves pultos lányokról, kiváló törzsközösségekről szólunk nektek az "Igyál egyet!" rovaton keresztül.

Jhs

A bejegyzés trackback címe:

https://bypass.blog.hu/api/trackback/id/tr113145969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása