Avar

A XI. kerületben, a Hegyalja út és az Avar utca sarkán, mint egy kis erdő, található az óriási kerthelységes söröző. Hatalmas gesztenyefák adnak árnyékot tavasztól lombhullásig a kockás viaszkosvászon terítős kempingasztalok mellett sörözgető vendégeknek. Ősszel ajánlott napernyő alá rejtőzni a potyogó gesztenyék elől, ami az este elején még igen fájdalmas lehet, a fogyasztás mértékétől függően ez később észrevétlen maradhat.

A pincérek készségesek, és fejben tartják, hogy egy asztaltársaságnál ki, mit rendelt, mennyit fizet majd.

Egy üveg Kozel 350, a húsos meleg szendvics 450 forint, és még finom is, sőt, ha a kenyér vége felé járnak, egy adagba két szelet jár! Baráti.

Nyáron a nagyobb sporteseményeket (VB, EB, Olimpia) óriási kivetítőn az egész kerthelység nézheti, ilyenkor, és egy meleg nyári péntek, vagy szombat este érdemes előre asztalt foglalni.


Nagyobb térképre váltás

Jhs

A bejegyzés trackback címe:

https://bypass.blog.hu/api/trackback/id/tr353145983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása